Setkání ředitelů 25. – 26. ledna 2018

Milí kolegové!

Jak jsme se domluvili na našem setkání ředitelů ZUŠ sdružených v MÚZE na Kopřivné, setkáme se zase jednou v zimě. Plánovali jsme sice setkání v Maďarsku, ale nakonec z různých důvodů vyhrál hotel Horal v Rožnově pod Radhoštěm. Podrobnosti této změny vám sdělíme na místě.

Takže, zde jsou instrukce:
Termín konání setkání: 25. – 26. ledna 2018
Místo konání:  Hotel Horal v Rožnově pod Radhoštěm (Mapa)

Přihlášku

  • je třeba vyplnit do 20. listopadu 2017 (prosím o dodržení termínu!) a najdete ji, pokud kliknete sem.
  • Na stejném odkazu pak najdete i výpis těch, kteří se přihlásili.

Cena
Poplatek 400,- Kč – zaplatíte MÚZE na místě.
Za ubytování, prosím, prozatím neplaťte. MÚZA to za vás zaplatí předem, později Vám vystaví fakturu. Kdo ubytovaný nebude, fakturu samozřejmě nedostane.
Ceny jsou …

  • 1300,- za osobu, bude-li v jednolůžkovém pokoji
  • 725,- za osobu, bude-li ve dvoulůžkovém pokoji

V ceně je

  • snídaně
  • hlídané parkoviště
  • wifi připojení k internetu
  • neomezený vstupu do hotelového bazénu a fitness

Oběd a večeři vyřešíme sami přímo na místě – v hotelu je restaurace – ty si zaplatíme na místě

Program 25. 1.

  • Do 9.30 příjezd
  • Ubytování
  • Porada MÚZY
  • 12 hodin oběd
  • 13 – 18 hodin seminář
  • Mgr. Martin Dominik Polínek, Ph.D. – Rozvoj žáka s jinakostí na ZUŠ (předcházení problémům)
  • Večeře

Program 26. 1.

  • Snídaně
  • Odjezd domů

Těšíme se na setkání!
Pavla Kovalová a Jiří Taufer

On-line přihláška

Jméno, příjmení, tituly

Výběr stravy

Jméno, příjmení, tituly

Oběd 25. 1.

MENU 1:

Hovězí vývar s masem a nudlemi
150g Grilovaná panenka s hříbkovou omáčkou, americké brambory

MENU 2:

Hovězí vývar s masem a nudlemi
150g Kuřecí steak na smetanovémm špenátu, zámecké brambory

MENU 3:

Hovězí vývar s masem a nudlemi
300g Tagliatelle se sušenými rajčaty a rukolou (vegetariánské)

Večeře 25. 1.

MENU 1:

Valašská kyselice
150g Grilovaná panenka na lůžku z fazolových lusků, hranolky

MENU 2:

Valašská kyselice
150g Kuřecí prsa plněná sušenými rajčaty a mozzarellou, dušená rýže

MENU 3:

Valašská kyselice
Bylinkový kuskus s olivami, paprikou, sušenými rajčaty a sýrem feta (vegetariánské)


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *